Duux - Luchtbevochtiger - Studio BrenstijlStudio Brenstijl
17 december 2020 — 0 comments

Even geleden kreeg ik de vraag van Duux, of ik hun Beam Mini Black wilde uitproberen, een luchtbevochtiger is geen overbodige luxe in de tijd waarin we leven. We zitten veel thuis, en daarom is de lucht die binnenshuis hebt juist belangrijk, want hoe gezonder die is, hoe beter. Gezond, dat betekent zonder kwalijke stoffen, maar ook met de juiste luchtvochtigheid.

luchtbevochtiger

Easy en hip

Daarbij is deze Duux Beam Mini ook nog eens een slim en fijn design, die weinig ruimte vraagt, maar wel het optimale resultaat geeft. Hij is verkrijgbaar in zwart en wit, en ik koos zoals je ziet voor de zwarte. De slimme en krachtige luchtbevochtiger heeft een afstandsbediening waarmee je het apparaat kunt bedienen, makkelijk dat je deze ook weer handig terug kunt plaatsen in Beam Mini, zonder dat het opvalt.

Het enige wat je hoeft te doen om de luchtbevochtiger te laten werken is door simpel water toe te voegen, net zo makkelijk als een plant water geven. En daarna zet je hem aan, en stel je hem in op de gewenste neveluitstoot, je kunt hierbij kiezen uit 3 standen. De watertank van 3 liter werkt tot 20 uur in ruimtes tot 30m².

luchtbevochtiger
duux

App!

Naast dat je hem kunt bedienen met de afstandsbediening, kun je ook voor een app gaan, om alles via deze manier te regelen. Met de Duux Smart App met visuele interface heb jij alle controle. Dus als je van deze luxe houdt, kun je helemaal je ei kwijt. Deze meid houdt gewoon van de simpele afstandsbediening.

luchtbevochtiger
duux

Slaapmodus

Wij hebben hem over het algemeen in de slaapkamer staan, maar we wisselen soms even van ruimte. De slaapkamers van de kids. Wel fijn om te weten, hij maakt geen harde geluiden, dus ideaal als je hem bijvoorbeeld ’s nachts naast je bed zou willen gebruiken.

Win! deze Beam Mini

En dan nu wat leuks! Jij kunt dus ook zo’n luchtbevochtiger in huis halen. Nu kun je hem natuurlijk gewoon bestellen bij Duux, of je kunt even naar mijn Instagrampagina gaan, en meedoen met de winactie. Je kunt namelijk dit exemplaar in kleur naar keuze winnen.

Enige wat jij hoeft te doen is ons beide volgen op Instagram @duux en @studiobrenstijl . Het bericht te liken, jou reactie achterlaten en tag 2 personen. Wat helemaal tof is als je het bericht ook nog even deelt in stories.

luchtbevochtiger

Fotografie & Styling – Studio Brenstijl

Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met Duux

Leave a comment