Swing it! - Lightswing - Studio BrenstijlStudio Brenstijl
7 december 2020 — 0 comments

Hoe handig, een lamp die je alle kanten op kan slingeren, niet alleen superhandig, maar ook tof om elke keer nieuwe looks te creëren. Ik heb het natuurlijk over de Lightswing!

lightswing

Twist!

De nieuwe bank was eindelijk daar, en ja, toen kwamen de kriebels om ook de lamp maar eens te vervangen, maar dan wel met een letterlijke twist. De Lightswing geeft je de mogelijkheid om niet alleen je lamp op de juist plek te hangen, maar ook om hem lekker te laten swingen, zo geef je je interieur een leuke twist omdat je de lamp ook steeds op een andere plek kunt hangen en je hoeft er bijna niets voor te doen, alleen even draaien die handel!

lightswing

Wisselen

Nu ben ik dol op mooie beelden maken, en nu kan ik leuk afwisselen met de plek van de lamp. Daarnaast is het ook easy peasy om van lamp te wisselen. Het enige wat je hoeft te doen is de quick release uit de Lightswing te trekken, en er een andere lamp op aan sluiten. De quick release heeft namelijk een soort stekkertje hierin verstopt zitten. Niet alleen heel makkelijk, maar ook nog eens veilig.

Sidenote. De Lightswing zelf heb je dan al aangesloten op de elektra, want als je hem installeert/bevestigd aan het plafond sluit je dit al direct aan.

lightswing
lightswing

Double fun

Van de Lightswing heb je 2 varianten, de single en de twin. Je raad het al, de twin is geschikt voor 2 lampen. Ik heb zelf de Single, want ik vond 1 lamp wel genoeg. Maar als je bijvoorbeeld 2 lampen bij de eettafel wilt, dan kun je ook nog eens lekker afwisselen met de stand van je tafel. Draaien maar!

lightswing

fijne lichtpuntjes

Heb jij ook al zin om leuke hoekjes en nieuwe fijne lichtpuntjes te maken, dan is de Lightswing ook zeker wat voor jou. Montage gaat ook makkelijk, je moet er wel even een paar gaatjes voor boren in je plafond, want hij moet wel goed en stevig vastzitten, maar dit wordt helemaal netjes afgewerkt als je de Lightswing erop plaatst. En heel fijn het afdekplaatje dat met de stand van de lamp meedraait. Altijd strak!

Fotografie & Styling – Studio Brenstijl

Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met Lightswing.

Leave a comment