Another 'Dino' kidsroom! - Studio BrenstijlStudio Brenstijl
18 maart 2021 — 0 comments

Nog meer kinderkamer inspiratie! In samenwerking met Wall-art creëerden we een Dinosaurus kamer voor mijn neefje Mees. Ben jij ook zo benieuwd naar het eindresultaat en het toffe behang plus posters?

dinosaurus

Van kantoor naar kinderkamer

Deze kamer werd eigenlijk altijd gebruikt als opslag/kantoor. Niet zo gezellig. Maar kleine jongens worden groot en hebben meer ruimte nodig, dus ging schoonzus Marie aan de schuif en creëerde een echte dinosaurus kamer met een heel tof behang van Wall-art.

Beginnende met het toffe behang, Fotobehang Braun – Dinosaurs, zijn de kleuren in de kamer erop aangepast. Een mooie groentint op de muur en een grijs behang. De basis rustig en met als blikvanger dit te gekke behang met diverse dinosaurussen. Het is echt een geweldig kleurrijk en stoer behang!

dinosaurus
dinosaurus

Stylingsessie

Helaas kon ik niet echt komen helpen, avonduren zijn wat lastig tegenwoordig. Maar Marie heeft het zelf erg leuk en goed gedaan. Het is natuurlijk altijd wat spannend om te behangen, maar dat ging helemaal goed en ging heel gemakkelijk.

Om de kamer of te maken, zocht ik nog wat toffe dino posters erbij, 1 blikvanger is tof, maar de andere kant van de kamer schreeuwt natuurlijk ook om dinosaurus! Daarom nog 3 posters erbij om het geheel af te maken.

Zo koos ik de gekleurde Poster Braun – Dino Life en 2 zwart witjes, de liggende variant Poster Nouveauprints – Dinosaurus Triceratops geometrisch en Poster Nouveauprints – Dinosaurus T- Rex geometrisch. Allemaal te vinden bij Wall-art in de webshop.

dinosaurus
dinosaurus

Samen wat leuks van gemaakt!

Tof om zo samen een keer een kamer buiten de deur te creëren. Een beetje van mezelf en een beetje van Mees & Marie. Het behang en posters hebben we in overleg samen uitgekozen. Marie koos nog wat leuke accessoires erbij. Het bed en de kast waren er al, en tijdens het shooten heb ik nog een beetje geschoven en gestyled. Het resultaat mag er zijn, en Mees is helemaal dolenthousiast en blij met zijn echte Dinokamer!

dinosaurus

Alles komt mooi samen! De bestaande spullen, en de kleine dingen die het helemaal maken tot een fijne en gezellige kinderkamer.

Mocht je ook graag posters willen, ook fotolijsten zijn bij Wall-art erbij te bestellen. Zo komt je bestelling in geheel aan en kan je direct aan de slag.

dinosaurus

KORTING!

Voor jullie allemaal een fijne kortingscode van 15% op de collectie van Wall-art.
Gebruik code ‘brenstijl’.

Fotografie & Styling – Studio Brenstijl
Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met Wall-art

Leave a comment