Blog - Studio BrenstijlStudio Brenstijl
12 oktober 2017 — 0 comments

Gek op Scandinavisch design

Je hebt een woning, bent gek op Scandinavisch design, maar je komt er totaal niet uit wat je wilt met de inrichting. Waar zet je bijvoorbeeld die toffe bank, op welke muur ga je die mooie kleur aanbrengen, en hoe stijl je het boeltje nou leuk af met leuke accessoires? Zou jij soms ook wel willen dat je gewoon een interieur stylist kon invliegen? Net als je op tv wel eens ziet. Lees snel verder, want ik heb een leuke tip voor je.

stylist

Read more

10 oktober 2017 — 0 comments

Hoe maak je een leuke kidshoek in huis. Niet iedereen komt eruit en met kinderen in huis is het wonen net even anders dan een huishouden waar geen kinderen wonen. Je wilt er stiekem toch graag rekening mee houden dat je kids in huis hebt, maar eigenlijk is het wel zo leuk om de kinderhoek goed in je woonkamer te blenden. Niet iedereen vind het even belangrijk, maar als je het wel fijn vind om er iets leuks en gezelligs van te maken, zou ik zeker even verder lezen.

In samenwerking met Flinders.be ga ik de uitdaging aan om jouw 5 leuke tips te geven, en laat ik je zien hoe ik het bij mij thuis heb toegepast.

kidshoek

Read more

9 oktober 2017 — 0 comments

Deze super stoere en prachtige kussens van Volt Studio heb ik ondertussen al een poosje in huis, maar wat zijn ze mooi en wat word ik hier blij van.

Kwalitatief is het prachtig en een ruime keuze van voelbare designs en kleuren. Een kussen dat je gewoon in huis hebben.

kussens volt

Read more

5 oktober 2017 — 0 comments

JA! Het is gelukt, ik ben bij de VTwonen Designbeurs geweest!

Het was nog even afwachten of het ging lukken, want met 2 kiddo’s heb je toch echt oppas nodig als je een dagje erop uit wilt om rustig woonspullen te bekijken en wooninspiratie op te doen. Samen met m’n moeder bracht ik woensdagmiddag een bezoekje aan de beurs.

vtwonendesignbeurs

Read more

26 september 2017 — 0 comments

mujumaps

Mujumaps verkoopt landkaarten/plattegronden van landen en steden.

De keuze is aan jou waar jij voor gaat. Wij gingen voor Barcelona, onze favoriete stad, de stad waar ik nog elke dag heimwee naar heb. Een ding is zeker, jou favoriet zit er ook bij, die je in jou stijl kan maken.

Read more