Blog - Studio BrenstijlStudio Brenstijl
22 mei 2018 — Voer je wachtwoord in om reacties te bekijken.

De inhoud is beveiligd met een wachtwoord. Vul het wachtwoord hieronder in om hem te kunnen bekijken:

9 mei 2018 — 0 comments

Soms ben je in een winkel, en loop je tegen klein woongeluk aan. Gepland of ongepland. Te leuk en supertof als je iets leuks voor in huis kan scoren voor een klein prijsje toch? Nu heb ik het even 2 keer getroffen binnen korte periode.


Read more

24 april 2018 — 0 comments

Morgen viert Lano zijn feestje bij de kinderopvang. Daar hoort natuurlijk een leuke traktatie bij voor de kids, maar natuurlijk ook voor de juffies die hij nu zal gaan moeten missen.

traktaties

Read more

17 april 2018 — 0 comments

Wij stonden pasgeleden in de Telegraaf. De zaterdag editie van 7 april. Bij deze telegraaf zit het bijblad ‘Vrij’ en daar stonden wij in met onze woning. Hoe supergaaf was dat, best wel een bucketlist-dingetje van mij. Als interieurfreak vind ik dit natuurlijk helemaal geweldig, en ben ik hier rete trots op!

Had jij dit nog niet gelezen? Dan kun je dat nu doen. Je kunt de foto’s aanklikken om het te lezen. En laat me zeker weten wat je ervan vind. Vind ik leuk!

detelegraaf

detelegraaf

Gaaf he! Ben erg tevreden met het resultaat zo in de krant. Je ziet de fotograaf zo bezig zijn, en je hebt geen idee hoe hij het dan weer op de foto gaat zetten. Vooral de foto waar we allemaal op staan vind ik erg leuk!

Ondertussen is het interieur weer veranderd. Het staat nog wel zoals op de foto, maar qua accessoires is er alweer veel veranderd. Ja ik blijf veranderen. ;) Maar dat kun je natuurlijk allemaal zien en volgen op mijn Instagram account.

Nogmaals grote dank aan Berber Govaars, De Telegraaf en de fotograaf.

11 april 2018 — 0 comments

Iets waar kinderen gek op zijn is speelgoed. Het heeft vaak alle kleuren van de regenboog, en mooi in je interieur is anders. Gelukkig is er ook tof speelgoed dat wel wat liever is voor je interieur, dan is het net even minder erg als het over je vloer ligt. Zelf ben ik zoals jullie wel weten

grote fan van zwart-wit

, en als dat als speelgoed te verkrijgen is, is dat helemaal fijn! Daarnaast verkopen ze bij ‘baby en peuterkleding’ ook nog speelgoed in andere mooie kleuren, die net wat minder hysterisch zijn en mooi van hout. Te gek dus! Ik mocht wat leuks uitkiezen en ging uiteraard voor monochrome, wat de jongens erg goed bevalt.

monochroom

Read more