Tof spul bij By Noth - Studio BrenstijlStudio Brenstijl
27 februari 2018 — 1 comment

Wat vind je toch te gekke items bij By Noth.

Een leuke webshop die diverse bekende merken verkoopt, en een erg leuke stijl heeft. Scandinavisch, zwart-wit stijl, stoer, bohemian, alles van deze tijd. Zo zocht ik wat toffe spullen uit bij deze shop, die ik graag met jullie deel.

bynoth

Merken

Bekende merken die je bij Woonwebwinkel By Noth vind zijn oa. House Doctor, Bloomingville, Hübsch, en Zusss, daarnaast vind je er nog veel meer merken. Te gekke woon en lifestyle spullen, waar mijn hartje al snel sneller van gaat kloppen. Zo gaf ik een tijdje geleden al aan in mijn Budgetlijstje dat ik een leuke slinger van Bloomingville bij deze shop had gespot. Niet voor de woonkamer, maar voor de kinderkamer, met de tekst ‘wake up and be awesome’, toffe lijfspreuk en just what you need, als je uit je bed rolt toch?

bynoth

bynoth

tekst aan de wand

De slinger kreeg een fijne plek op de kamer van mijn oudste zoontje. En blij dat hij ermee was. Het echt begrijpen wat er staat kan die nog niet, maar alleen een slinger op zijn kamer erbij was al een feest voor hem, en hij vond hem stoer. Gelukkig kan ik hem nu al wel uitleggen wat er staat, en die engelse les op school krijgt hij ook al, komt goed ;) Hij gaat dit waarderen.

Naast de slinger van Bloomingville, koos ik ook voor een tof zwart wandrekje van dit merk. Net wat ik nodig had om het loze muurtje een boost te geven. Leuk voor accessoires op te installeren en veel te wisselen en stylen. Want daar hou ik van. Het leuke is dat je de plankjes er zelf naar eigen idee kan inleggen, je kunt dus ook spelen met de hoogtes, altijd goed voor iemand zoals ik die zo van veranderen houdt in huis.

bynoth

bynoth

Zoveel moois!

Het plankje is dus ook al diverse keren veranderd. Prima toch? En mijn loze, ‘wat moet ik ermee’ muurtje heeft een echte boost gekregen. De plantenbak die al die tijd maar door het huis zwierf, past hier heel fijn bij en komt nu veel beter tot zijn recht dan voorheen. En qua kleurstijl passen ze ook wel bij elkaar ;). Ik hou van zwart!

bynoth

Daarbij vond ik ook te gekke vazen van Hübsch in de shop van By Noth. Ik dacht dat ze iets kleiner waren, totdat ze binnenkwamen. Ik had wel even een wow momentje. Niet alleen omdat ze groter waren dan ik dacht, maar ook omdat ik de materiaal keuze wel verrassend vond. Een ruw buitenkantje, wat ze nog stoerder maakt dan ze al zijn. Los van elkaar zijn ze stoer, maar bij elkaar vormen ze helemaal een tof setje. Ze geven elkaar een goede aanvulling.

bynoth

bynoth

ook shoppen?

Voor elke sfeer en stijl vind je wel wat gaafs voor in jouw woning. Ook het lichtsnoer vind je bij Thea ‘de eigenaresse’ in de shop. En daarnaast toffe items op het gebied van lifestyle. Kende jij deze shop al? Leuke prijzen en fijne snelle levering.

Fotografie & Styling – Studio Brenstijl
In samenwerking met By Noth.

1 comment op “Tof spul bij By Noth”


Leave a comment