Meer naturel - Studio BrenstijlStudio Brenstijl
11 september 2018 — 0 comments

Zoals je in mijn vorige blog al hebt kunnen lezen, ik ben nogal op de verandertour betreft minimaliseren. In ieder geval rust creëren in huis. Minder spullen, dus minder accessoires en drukte in huis. De woonkamer is echt het punt in huis waar het meeste gebeurt, dat is ook altijd de plek waar het meeste vaak veranderd.

Met nieuwe accessoires in huis, ging ik de uitdaging aan.

Hierbij ook een meer naturel kleurenpallet in huis. Maar wel met stoere elementen zoals je dat van mij gewend bent.

naturel

Bij de leuke shop Woonwebwinkel By Noth zocht ik wat leuke accessoires uit. Aangezien de naturellen meer in mijn hoofd rondzweven om het zwart wat te downgraden, koos ik voor een fijne jute naturel mand van Zusss en de te gekke fotolijst van Urban Nature Culture. Geweldig een afbeelding met transparante achtergrond. Ik vind dat zo fijn. En doordat de lijst wat dikker is, komt hij ook meer naar voren.

naturel

Deze lijst heeft geen ophanghaakje, hij is eigenlijk meer om neer te zetten. Ik heb twee kleine spijkertjes in de muur getikt, en daar hangt hij nu dus simpelweg aan. De print die erin zit vind ik gewoon ook erg tof, toch een beetje natuur in mijn huis, want op plantengebied ben ik nooit zo’n gigantische fan. Top dus. De print is ook makkelijk te veranderen door simpelweg de glazen plaatjes eruit te schuiven aan de bovenkant van de lijst.

naturel

De mand van Zusss vond ik stiekem wel een uitdaging. Lage manden vind ik altijd moeilijk. Je kunt er lastig iets in opbergen, want je ziet alles wat erin ligt! Mooie magazines erin is altijd een idee, dit kun je bijvoorbeeld ook stylen op je bank. Wij hebben een grote hocker aan het einde van onze elementenbank, daar zou die heel handig zijn.

Voor nu heb ik hem lekker gestyled op onze fijne eettafel. Met daarin de vazen! In plaats van een standaard dienblad, een jute schaal gebruiken. Minder hard, zacht voor je tafel, en alles leuk gegroepeerd bij elkaar. En een hele fijne rustige uitstraling.

naturel

naturel

Ook zag ik een te gekke kandelaar in de shop. Rond en hangend! De kandelaar van Nordal.
Er zit dus ook een leren koord bij deze kandelaar, zodat je hem kunt ophangen aan een haak in het plafond. De plek waar ik hem zelf in gedachte had pakte niet zo lekker uit vond ik zelf, dus ik heb hem net even anders gestyled dan de bedoeling was. Maar het effect blijft hetzelfde.

Al langere tijd had ik deze dikke ‘spijker’ liggen, en heb deze gewoon in een plug in de muur gedaan. Het koord van de kandelaar afgehaald en de kandelaar met de ring eraan gehangen. Top toch! De kaars is ook van Zusss.

naturel

Naast al deze leuke spullen, had ik mijn oogje ook laten vallen op een naturel jute vloerkleed. Dit moest ik ook even blenden in mijn verhaal, want dit komt niet uit de shop van By Noth, maar het maakt het geheel wel af van de veranderingen in de woonkamer. Ik had eerst een kleintje gekocht voor bij de bank om te combineren met een ronde, stiekem beviel de kleine zo goed, dat ik besloot het grote vloerkleed aan te schaffen, ook omdat hij zo lekker voelt aan de voeten, praktisch in gebruik is, en handig met de kids.

En het heeft ook ineens een flinke ‘kleur’ explosie op de grond. Iets wat we eigenlijk nooit echt heel erg hebben gehad. Het blijft naturel, maar voor mij is dit echt kleur in m’n leven. Ik hou van een neutrale basis en in combinatie met het roestbruin en de zwarte accessoires word het niet te lief.

naturel

Mijn algemene ervaring met de shop van By Noth is dat het altijd erg mooie spullen zijn. Ik verbaas me er elke keer weer over, hoe mooi de items zijn die Thea selecteert om te verkopen in haar shop. Echt spullen met een mooie uitstraling, kwalitatief goed, en heel fijn in je woning. Er is altijd wel iets moois te vinden.

Fotografie & Styling – Studio Brenstijl

Deze blogpost is tot stand gekomen in samenwerking met Woonwebwinkel By Noth.
Het vloerkleed komt van Ikea.

Leave a comment