Binnenkijken in onze slaapkamerStudio Brenstijl
19 september 2018 — 0 comments

Onze slaapkamer. Ik ben er nog steeds mee in gevecht. Begin van de lente plakte we een nieuw behang op de muur om het lichter te maken, weg met de grijze muur! En daar knapte hij al enorm van op. Ondertussen ben ik dus nog steeds bezig met nadenken en uitproberen.

Toch nu maar eens een kleine slaapkamer tour.

Misschien geeft dat me wat meer inspiratie als jullie er ook nog eens je zegje over doen. En stiekem weet ik het misschien al, toch ook dat roestbruin toevoegen…

slaapkamer

Het behang gaf de slaapkamer echt ‘verlichting’. Letterlijk en figuurlijk. Echt een fijne op pimper in deze kamer. Al 6 jaar een donkere muur, het was saai geworden en gaf niets extra’s, en nu springt het zwarte bed er veel meer uit. En ik hou wel van contrast.

Contrast in het gebruik van de kleinmeubelen en accessoires ben ik nog niet uit. Ik hou wel van stoer en ruw, maar ik ben er nog niet helemaal uit of ik het nu met deze brocante twist wil. Het houten/metalen krukje vind ik echt geweldig, die blijft sowieso wel in dit huis. En het geeft toch ook wel net even dat stukje warmte. Net als het stoeltje/krukje aan de andere kant van het bed. Die komt uit de familie, hij is van m’n vader. Ook iets wat ik niet weg zal doen, maar of ik hem nu hier wil is dus ook weer een vraag. Daarnaast twijfel ik dus of ik deze manier van warmte erbij wil, omdat ik ook wel van het strakke hou vind ik dit misschien net iets te freubelig.

slaapkamer

slaapkamer

De andere kant van de slaapkamer is daarintegen wel weer strak, met het stoere metalen meubel van Woood. De sidetable Teun. Stiekem nog nooit echt in beeld geweest sinds die hier staat, terwijl ik hem echt tof vind, kwam ik er met de styling nog niet uit. Wederom, ik mis aardetinten, die even net dat beetje extra warmte geven aan het geheel. Kan er nu wel redelijk mee uit de voeten, maar toch voel ik hem nog niet helemaal. Perfectionist?

slaapkamer

Maar hey, nu hebben we de slaapkamer tenminste ook eens in beeld. Alleen ben ik dus totaal nog niet uit, hoe en of dit blijft. Omdat ik toch een bepaald beeld in mn hoofd heb, wat er nu nog even niet helemaal precies uitkomt. Ik ben wederom echt wel reuze benieuwd wat jij van deze setting vind. Ik denk dat ik stiekem ook wat roestbruin erbij wil, net als beneden. Net even dat kleine beetje kleurexplosie…

Fotografie & Styling – Studio Brenstijl

Deze blog is geen samenwerking. Mocht je toch vragen hebben over producten, je mag het altijd vragen in de reacties.

Leave a comment