MONKEY SLIDE - Bo and the baboon - Studio BrenstijlStudio Brenstijl
2 oktober 2018 — 0 comments

Rennen, vliegen, klimmen, en natuurlijk glijden.

Het nieuwe speeltoestel bij ons in huis is de Monkey Slide van Bo and the baboon. En ons kleine aapje Lano kan hem heel erg waarderen. Hij noemde het zelfs een speeltuin, toen de glijbaan net in huis stond.

Lijkt het jou ook wat zo’n glijbaan in huis? Ik vertel je Lano’s ervaringen met deze leuke interieurproof glijbaan.

monkey slide

Of wij deze glijbaan wilde testen.

Ja natuurlijk! Mijn kleine aapje Lano is helemaal glijbaan fan! Sinds we de gblijbaan in de tuin hebben staan klimt hij al er op sinds die kan lopen. En geweldig dat die het vind. Deze Monkey Slide is daarom ook supertof voor in je woon of kinderkamer. Zeker ideaal nu de herfstige natte dagen weer gaan beginnen, halen wij gewoon het buiten speel gevoel naar binnen. Helemaal interieur proof.

Wij hebben deze zwarte, genaamd Monkey Dust, als kleur. Maar er is ook een variant die Go Banana’s’ heet en deze is niet geel, maar heel mooi naturel van kleur. Net wat jij mooi vind en wat past in je woon of kinderkamer.

Het is een hele stevige glijbaan en voldoet aan de NEN en-71 veiligheidsnorm en heeft 3 treden. Je krijgt hem binnen als bouwpakketje, ff knutselen en glijden klimmen en apenkooien maar! De Monkey slide is compact: Ongeveer 1,50 meter lang en 45 cm breed. Dus niet je hele woonkamer of kinderkamer staat direct vol met een immens speeltoestel. Kijk opvallen doet die wel, maar hij mag er dan ook wel zijn met zijn stoere en speelse look. Je kunt zelfs een pretpakket aan monkey balls toevoegen in de kleuren zwart wit grijs voor nog meer glijplezier. Whoohoo!

monkey slide

monkey slide

Wat had ik gezegd?

Lano is groot fan van deze glijbaan. Vanmorgen kwam hij beneden en deed direct een glij naar beneden. Leuk wakker worden hoor!
Zodra hij de kans krijgt gaat hij even los, rennen op de glijbaan, er vanaf rennen, klimmen, en glijden in alle mogelijke opties die er bestaan, liggend, zittend, ondersteboven, en een dikke pret, continue aan het lachen!

Zo leuk ook, toen de glijbaan net arriveerde, zat hij hem even te bekijken en direct te testen en noemde het direct ‘speeltuin’. Ja hoe leuk is dat een speeltuin in je huis! Nu hoef ik niet meer met dat vieze weer naar de speeltuin te lopen, want hij heeft er een in huis! En ook geen natte billen omdat de glijbaan nat is. Superfijn en elke dag plezier. Ook leuk om met auto’s vanaf te scheuren natuurlijk.

En ja de foto’s spreken ook wel voor zich natuurlijk.

En wat vinden wij als ouders hiervan? Wij gaan s’avonds als de kinderen op bed liggen ook helemaal los op de glijbaan :p nee geintje natuurlijk. Het past wel bij ons in huis. Speels, en ons huis is altijd in beweging. En voor de kinderen moet het in huis toch ook aantrekkelijk blijven, want ik stop al het speelgoed toch liever weg. Des te leuker als er voor de kinderen iets herkenbaars is wat standaard aanwezig is, waarvan ze weten, dat is ons meubelstuk. En extra genieten voor ons, als hun er ook zo van genieten.

monkey slide

monkey slide

Jij een Monkey Slide?

Dat kan natuurlijk! Ze worden zelf gemaakt door Boandthebaboon, geen fabrieksproducties, en met zorg afgelakt met transparante lak. Elke Monkey Slide is dus een uniek stuk. En er word natuurlijk voor gezorgd dat die splintervrij is. Met zorg en precieze gemaakt. En je aapjes kunnen er heel lang mee vooruit, heel duurzaam, voor uren speelplezier!

Javi heb ik natuurlijk ook nog thuis lopen, die kan er ook nog vanaf glijden hoor, voor hem iets minder spannend, want hij is toch ook al 5 jaar oud. Maar hij ligt er toch ook wel met enige regelmaat op te spelen. Blijft natuurlijk wel interessant zo’n ding :)’

Ga even lekker neuzen op de website van Bo and the baboon, want ze hebben ook nog hele leuke houten babygym/babytrapeze. Jammer dat ik die toendertijd net even gemist heb toen Lano nog een klein Lanobabytje was.

monkey slide

monkey slide

Fotografie & Styling – Studio Brenstijl
Deze blogpost is tot stand gekomen in samenwerking met Bo and the baboon

Leave a comment