Sukhi - Kleden - Handmade - Bolletjeskleed uit NepalStudio Brenstijl
19 oktober 2018 — 0 comments

Wat een prachtige kleden zijn het. Allemaal handgemaakt, uit diverse landen en direct van de maker!

Ik heb het natuurlijk over de kleden van SUKHI.

Ik mocht een mooi kleedje uitzoeken naar wens en ik ging voor een bolletjeskleed uit Nepal. Zoals altijd neigde ik heel erg naar zwart, maar om mezelf uit te dagen ging ik uiteindelijk voor deze mooie bruintint.

bolletjeskleed

Een tof mooi handgemaakt bolletjeskleed die is gemaakt in Nepal, van 100% wol uit Nieuw Zeeland. Ik ging dus voor de bruine variant ‘Ashley’. En hoe tof en persoonlijk word het gemaakt. Doordat de naam van de maker aan je kleedje vastzit, weet je ook wie hem voor je heeft gemaakt. En nog leuker, je kunt dit opzoeken!

Zo kan je je maker ook nog eens ‘ontmoeten’ via deze weg. Superleuk om te zien. Bij deze, dank aan Sonu Gurung. Ik vind het bolletjeskleed prachtig, onwijs knap, en ben voor jou speciaal mijn best gaan doen om hem mooi te stylen voor de foto’s.

bolletjeskleed

bolletjeskleed

Stylen maar!

Het bolletjeskleed is door zijn formaat erg handig, ik heb een kleinere variant van 80cm. Ideaal voor kleine kamertjes, kleine hoekjes, en makkelijk en leuk om steeds ergens anders in je huis te stylen. Deze kleine variant doet het ook supergoed in je badkamer bijvoorbeeld. Je kunt natuurlijk zelf kiezen hoe groot je wilt gaan. Een groot tof vloerkleed bij de bank is natuurlijk ook helemaal gaaf met zo’n kleed als deze.

En de kleuren die je kunt kiezen zijn eindeloos. Ook kun je voor meerdere kleuren kiezen met de bolletjeskleden, net wat jij wilt, alles kan want hij word speciaal voor jou gemaakt. En betreft de prijs is dat helemaal fair!

bolletjeskleed

bolletjeskleed

Naast dat hij het leuk doet om de vloer, waarvoor het bolletjeskleed is bedoeld, hoe leuk is het om hem aan de wand te hangen! Een handgemaakt kunstwerkje om naar te kijken. Ik ben fan van zo’n idee, en altijd goed voor de akoestiek ;).

Je moet wel even goede spijkertjes of schroeven op de goede plek plaatsen zodat je hem goed en netjes kunt ophangen. Maar zeker tof toch?

bolletjeskleed

Daarnaast is het ook nog eens een prachtige tint, zeker voor deze periode van het jaar. Ik bedoel, kijk eens hoe goed hij het doet met die andere kleurtinten erbij!

bolletjeskleed

Iedereen blij

Wat ook zo mooi is van Sukhi. Naast dat het je blij maakt, origineel is en het mooi is in je huis, (in Nepal betekend Sukhi, blij) is het ook nog eens een goed doel. De makers krijgen een goed salaris, en doordat het direct van de maker komt, is er ook geen opslag, of winkels die de kleden verkopen. Speciaal voor jou, naar jou keuze, komt het kleedje direct van de maker naar jou. En zo kunnen ze de prijzen laag houden. BLIJ-heid! SUKHI!

Word jij hier ook zo blij van? Bekijk alle opties even op de website, er is zoveel keus!

Naast dit leuke bolletjes kleed ben ik ook helemaal weg van het Beni Ouarain vloerkleed. Wat een toffe zitten daar ook tussen zeg! Ook rond of zo’n rechthoekige met franjes, zo tof!

bolletjeskleed

Ben jij fan van handmade, en hou je van origineel, en daarnaast vind je het ook nog fijn iets goeds en moois te doen? Met een aankoop voor een mooi kleed, steun jij de makers van deze prachtige vloerkleden. Iedereen blij, voor hun werk en een goed salaris, voor ons een mooi accessoire in huis. Zo maken we de wereld op deze manier een stukje mooier. Wat een toffe organisatie is Sukhi dan eigenlijk he?

Fotografie & Styling – Studio Brenstijl
Deze blogpost is tot stand gekomen in samenwerking met Sukhi.nl

Leave a comment