Stoere kandelaar - A la Maison Interieurs - Studio BrenstijlStudio Brenstijl
19 november 2018 — 0 comments

Een paar weken geleden kwam er een heel tof pakketje binnen. Een lang pakketje wel ter verstaan. Want hierin zat een hele toffe lange metalen kandelaar van A la Maison Interieurs.

kandelaar

Bij A la Maison Interieurs hebben ze diverse van de langere toffe kandelaars die ze zelf maken. Hoe tof is dat, ik ben en blijf fan van Handmade producten. Er staan twee maten in de shop met keuze uit ronde of vierkante voet, in de kleur wit of zwart.

Dat ze juist langer zijn vind ik echt heel leuk, zo kan je ze bijvoorbeeld ook op de vloer plaatsen ipv altijd op de kast. Heel erg leuk, en weer eens wat anders dan anders. Ik heb niet voor een ‘standaard’ maat gekozen zoals deze in de shop staan. Ik wilde eigenlijk iets wat er net even tussenin zat qua afmeting. Dus heb ik ze gemaild met de vraag of hij ook 80 cm lang gemaakt kon worden. Geen probleem, gezien het een handmade product is, dus hebben ze deze speciaal voor mij gemaakt.

kandelaar

De standaard maten zijn of een vloerkandelaar van 1.25 of de strakke kandelaar van 50 cm hoog. Deze standaard maten zijn ook superleuk om naast elkaar te combineren op de grond trouwens! Ik zit daar nu dus net even tussenin met mijn 80 cm. Kan op de vloer, maar ook op de kast.

kandelaar

Erg mooi gemaakt product, geen scherpe randjes of oneffenheden, heel mooi en netjes afgewerkt. Ook word er rekening mee gehouden dat hij op de grond staat, dus heeft hij een goed draagvlak voor de kandelaar. Bovenin zitten aan de binnenkant van de buis wat puntjes om zo je kaars goed vast te houden als je deze erin drukt. En zeg nou zelf, het staat toch ook supertof!

Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met A la Maison Interieurs.

Leave a comment