Vloerlamp Wesly - MeubelpartnerStudio Brenstijl
11 december 2018 — 0 comments

Deze te gekke vloerlamp Wesly vond ik in de shop van Meubelpartner, en was direct verkocht!

Verlichting in huis is fijn, zeker in deze periode van het jaar.

Dit te gekke design sprak me ook heel erg aan, als de lamp er tof uit ziet is dat helemaal mooi meegenomen, en daar ga ik maar al te graag voor.

vloerlamp wesly

Helemaal super deze lamp Wesly van Light & Living in ons interieur.

De ‘oude’ vloerlamp was het enige in de woonkamer die niet zwart was. Bizar maar waar. Alle verlichting is in de loop van de tijd een lamp met zwarte kap geworden. En aangezien ik wel van contrast in het interieur hou, ben ik gaan speuren naar een zwarte. Het design van de oude lamp vond ik ook erg tof, een uit de kluiten gewassen bureaulamp, en nog steeds vind ik hem super, maar als lampliefhebber was ik hem in de woonkamer stiekem wel een beetje zat geworden.

vloerlamp wesly

vloerlamp wesly

spannend

De website heeft helaas geen product foto’s in een interieur van dit item, dus ik was vooral heel erg benieuwd naar de hoogte van de lamp. De afmetingen staan er natuurlijk wel bij, maar ik nam de gok. Aangezien het een vloerlamp is, verwacht ik wel een beetje hoogte, net zoals onze vorige vloerlamp heeft. Vind ik wel fijn, en zo maakt hij ook een statement.

Het viel me heel erg mee! De website gaf 1.20 aan, maar lamp Wesly is zeker wel hoger dan dat. Dit komt ook doordat je met de scharnieren de lamp kunt verstellen. Vanaf de grond tot het eerste scharnier is duidelijk 1.20, daarna je kan je hem veel hoger maken. Iets wat ik zelf ook liever heb en mooier vind staan. Ook het onderste scharnier is verstelbaar, zo kun lekker spelen, en hem tot de gewenste hoogte stellen.

vloerlamp wesly

Wat ik zo mooi en leuk vond aan deze lamp is het slanke design van deze stoere mat zwarte lamp. En de ‘antenne’ bovenop maakt het ook wel grappig. Die antenne heeft ook nog een functie trouwens, want je kunt de kap draaien, zo kun je hem bijvoorbeeld op de muur richten voor een sfeervol effect, of juist de richting op laten schijnen mocht je naast de lamp zitten lezen.

vloerlamp wesly

vloerlamp wesly

keuze genoeg

Ook leuk! Wesly is er in meerdere varianten. Ik heb een vloerlamp, maar er is ook een tafellamp van deze gezellige vriend. En daarbij kun je ook kleur kiezen. Super als je dus een gekleurde muur hebt en ook met contrast wilt spelen. Als ik die zie word ik ook helemaal blij en fan!

Ook stuitte ik op een vloerlamp van Light & Living die op vloerlamp Wesly lijkt maar net een smaller kapje heeft plus een andere voet. Preston is zijn naam, en net als Wesly is deze ook ‘in het klein’ verkrijgbaar. Ook een te gekke lamp als je het mij vraagt!

vloerlamp wesly

Vind je hem ook net zo tof als ik? Alle vloerlampen bekijken? Ga zeker even langs de website. zoveel leuks en moois, voor elk interieur.

Fotografie & Styling – Studio Brenstijl
Deze blogpost is tot stand gekomen in samenwerking met Meubelpartner.nl

Leave a comment