2019 - Frisse startStudio Brenstijl
2 januari 2019 — 0 comments

2019 is begonnen,

Tijd voor een frisse start.

De kerstboom is het huis weer uit, en het kerstspul zit weer in de dozen. Heerlijk om je huis dus lekker op te ruimen en fris te beginnen.
Ik zeg, HAPPY NEW YEAR!

frisse start

kleurverfrisser

Afgelopen jaar is er in ons huis steeds meer naturel gekomen, waar ik voorheen heel erg zwart wit was, ben ik nu maar naturel toe gaan laten in huis. Zo begon ik groots met een vloerkleed, en kwam ook de kleur roestbruin in mijn huis rollen. Ze bevallen beide prima. Dus ik denk dat ik er in het nieuwe jaar wel graag in wil blijven hangen.

In combinatie met zwart vind ik het ook heel fijn. Het geeft net wat meer warmte mee, en wat meer gezelligheid. Dat deed ik voorheen al wel door hout toe te voegen, maar nu dus ook met andere materialen en woonaccessoires.

frisse start

Zo was ik op een van de laatste dagen nog even met een bliksembezoek bij Kwantum, en daar zag ik deze te gekke vaas. Ik was direct om. Nu heb ik een vazen tik, en daar viel deze onder. Zo tof! Ook spotte ik een leuke gevlochten mand, ideaal voor onze plaid dacht ik, dan hoeven ze niet altijd maar over de bank te dwalen.

Ideaal, en lekker opgeruimd, frisse uitstraling. Helemaal top!

frisse start

Nog frisser

Wat we dit jaar ook willen aanpakken is onze vloer in de woonkamer, na ruim 7 jaar is het tijd om hem er echt uit te halen. We hebben er eentje gespot, en deze gaan we waarschijnlijk heel snel bestellen, dus ook begin dit jaar zal onze nu nog houten vloer vervangen worden voor een laminaat variant, en een verse ondervloer is ook geen overbodige luxe.

Stiekem kan ik niet wachten. Al heb ik nog even geen zin in alle ‘sloop’ ellende. Gelukkig heb ik pas wel ontdekt dat we een ondervloer hebben liggen, dus ik denk dat we de vloer er redelijk snel uit kunnen krijgen. Ook hebben we momenteel geen plinten, dus om dit nu eens mooi af te werken zal ook direct een mooiere uitstraling geven op zowel de vloer als de onderkant van de muren.

Hebben jullie al plannen voor je huis dit jaar? Vind ik altijd leuk om te weten ;)

Fotografie & Styling – Studio Brenstijl
Mand en Vaas – Kwantum.

Leave a comment