Bedden.nl - Fris beddengoed & toffe kussenhoezen - Studio BrenstijlStudio Brenstijl
16 januari 2019 — 0 comments

Niets is lekkerder dan fris en nieuw beddengoed. Een tijdje geleden kocht ik nog een simpel wit exemplaar om ons beddengoed weer eens op te frissen. Nu komt deze lichtgrijze met voelbare lijnen van bedden.nl daarbij.

fris beddengoed

Heerlijk toch! Sowieso als je je bed hebt verschoont is het zo lekker fris, maar een totaal nieuw dekbedovertrek is altijd leuk! Alleen al om naar te kijken. Aangezien onze slaapkamer stiekem toch altijd wat achterblijft in styling, is het best leuk om soms even een gezellig hotelbed ervan te maken.

Ik ging voor dit lichtgrijze dekbedovertrek van Zensation. Gewoon effen in kleur, maar toch met belijningen in het dekbed, voor een net wat luxere uitstraling. Omdat we een druk behang op de muur hebben, kies ik niet zo druk voor prints, dat word mij dan net te druk.

v

fris beddengoed

Ik stylde het geheel leuk af met wat toffe kussenhoezen. Ik heb vullingen zat, dus dan kan ik zo mooi afwisselen. Vind ik wel fijn dat je ook gewoon toffe hoezen kunt uitzoeken. Dat kom ik niet altijd vaak tegen in fysieke winkels, behalve de ‘simpele varianten’.

Ik ging voor een kussen met een flink profiel in het ivoor, waar een leuk figuur in is verwerkt. Ook een kleurtje, een mooie okergele, die door het velours vlak ook een andere kleur kan geven, wat een meer wat bruinige uitstraling heeft. Ook kan je hem omdraaien en heeft hij een stoerder vlak met structuur. Zo kan je dit kussentjes ook leuk afwisselen. Beide kussens zijn van het merk Dutch Decor.

Zo kan je met een leuk dekbed en wat kussen hoezen een totale leuke look geven aan je slaapkamer. En wat een klein beetje kleur al niet kan doen ;) Ik speel wel wat met structuren in combinatie met de print van het behang, maar zo blijft het geheel toch rustig ogen. Maar toch geeft het wel net even wat meer spanning aan het geheel.

In kleuren blijf ik graag dicht bij mezelf als in aardetinten en neutrale kleuren. Doordat ons bed zwart is, vind ik het wel leuk om een lichte kleur op het bed tegen, dan word het niet te zwaar. Het ligt er ook maar net aan, wat voor sfeer je je slaapkamer wilt meegeven. Maar die aardetinten bevallen me wel, en zal je zeker wel vaker terug gaan zien.

Fotografie & Styling – Studio Brenstijl
Deze blogpost is tot stand gekomen in samenwerking met Bedden.nl

Leave a comment