Gaston Luga - Hippe (interieurproof) rugtas - Studio BrenstijlStudio Brenstijl
1 april 2019 — 0 comments

Hoe tof is deze rugtas van Gaston Luga.

Ik mocht een mooie tas naar wens uitkiezen in hun shop en ik ben gegaan voor deze witte de Präper White. Het makkelijkste was om stiekem te gaan voor all-time favoriet zwart. Maar juist nu even het tegenovergestelde.

Tof in huis aan de kapstok, alleen al mooi om te zien.

Super handig, want ik wilde al even een rugtas ipv de luiertas die ik nu al een paar jaar in gebruik heb. Lano is wel baby af, dus zit niet meer zo vaak in de kinderwagen, waar ik altijd de luiertas aan ophang. In gebruik om hem zelf mee te nemen heb je niet echt je handen vrij, en erg flexibel in het meenemen voor je rug is het ook niet. Daarom is deze rugtas een hele fijne uitkomst, met genoeg ruimte voor alle spullen mee te nemen. Handig met dagjes weg, op vakantie, en gewoon makkelijk als ik op bezoek ben en toch nog het hoognodige voor Lano moet meenemen.

Gemaakt van en voor..

De rugtas is gemaakt van Vegan Leer vervaardigd uit polyurethane/PU-leer. Het materiaal ziet eruit en voelt als echt leer en staat bekend om zijn duurzaamheid en als eenvoudig te reinigen. , in combinatie met canvas. Aan de onderkant zitten vier metalen nopjes voor naast een toffe uitstraling, ook een goede bescherming van de onderkant.

Wat ook handig is, dat je hem ook als Laptoptas kunt gebruiken voor de 13 en 15 inch varianten. Heel fijn, en daardoor dus ook een flexibele tas waarin je kunt variëren in gebruik. De tas heeft een inhoud van 18L. Je kunt er dus genoeg in kwijt. Aan de achterkant van de tas zit nog een klein vakje voor kleine belangrijke spulletjes.


Dikke koorden sluiten het hoofdvak, en de leuke zwart sluitingen maken het geheel af.

Interieurproof

Zo leuk dat deze tas het ook zo goed doet in je huis. Je moet je spullen toch ergens laten in je huis, maar deze tas vind het niet erg om gezien te worden. Je kunt hem dus gerust neerzetten in huis, en dan is het niet vervelend om tegenaan te kijken.

Zo kun je een niet interieur item ook eens leuk stylen in huis.

Leuke korting

Nu mag ik jullie als lezer blij maken met een kortingscode. Want ze hebben te leuke tassen voor divers gebruik. Dus voor ieder wat wils.

Dus wil jij ook zo’n leuke tas, ga dan naar hun website en kies jouw mooiste tas uit en krijg 15% korting met code ‘studiobrenstijl’. Daarnaast krijg je er tot 2 juni een leuke limited edition canvas tas bij cadeau. Ideaal voor die kleine boodschapjes in te doen.

Ook zijn er toffe accessoires om aan je tas toe te voegen. Dan maak je hem direct helemaal af, zeker handig als er mee op reis wilt gaan.

Styling & Fotografie – Studio Brenstijl
Deze tas heb ik gekregen & de blog is tot stand gekomen in samenwerking met Gaston Luga.

https://gastonluga.com/

Leave a comment