Design Salontafel - SKLUM - Studio BrenstijlStudio Brenstijl
3 mei 2019 — 0 comments

Ze stonden al heel lang op mijn verlanglijstje. Nieuwe salontafels. En nu staan ze gewoon in de woonkamer, deze te toffe vierkante tafels. Met mijn veranderdrang kan ik met deze tafeltjes ook lekker schuiven als ik dat zou willen. Ook top!

salontafel
tijdloos design

Je snapt wel waarom ik ze zo tof vind toch? Ik droomde hier al tijden van, en je herkent ze vast van de ‘echte’. Ze zijn net iets anders, maar net zo tof, en ook fijn in verschillende kleuren verkrijgbaar!

Ik ging na lange tijd zwarte salontafels gehad te hebben voor wit. De lente is begonnen, dus kreeg ik flinke lentekriebels. En ik wilde graag weer lekker licht in huis.

salontafel

salontafel

WIE ZIJN DIT?

Aangenaam, dit zijn de Arsen Salontafel en Dagna bijzettafel en hebben hele leuke prijzen. Eigenlijk net zoals alle meubels en decoratie die je op de website van SKLUM vind.

Ik ging voor 2x wit, maar het is ook heel leuk om aparte kleuren te kiezen als je van een beetje speels en kleur in je interieur houdt. Door het tijdloze design zijn ze altijd makkelijk te stylen in huis. Echt een top ‘design’ item!

salontafel
salontafel

De tafels zijn van staal, lekker stevig, maar niet te zwaar. En zo leuk die verschillende hoogtes. Super strak en toch wat speels. De grote variant ‘Arsen’ is in lengte en breedte 59 cm en 36 hoog. De ‘Dagna’ is in breedte en lengte 39 cm en 46 cm hoog.

Wat ook zo leuk is, zoveel keuze in de shop van SKLUM. En alles heeft fijne prijzen, je kunt er echt leuke dealtjes vinden. Te veel leuke salontafels, stoelen ook te gek varianten, & ook voor de kids zijn er toffe design meubeltjes. Echt heel erg tof.

salontafel
salontafel

STYLEN

Omdat ik zo van lekker veranderen houdt, zijn deze ook top. Nu vind ik het ook heel prettig om gewoon de salontafel lekker voor mijn neus te hebben hoor, daar kan ik ook heel lang mee leven. Maar ook tof om ze voor meer ruimte om te spelen voor de kinders eens even aan de kant te zetten, en ze daar leuk te stylen.

De kleine tafel zet je makkelijk dichtbij de bank, je moet je drankje toch ergens kwijt kunnen, en de grote kan je ook leuk stylen in een hoek van de kamer met een paar toffe items erop. Ook leuk om er een grote plant op te parkeren, Zo heb je snel een hele leuk plantentafel gemaakt.

In de tijd dat ze hier nu in huis staan zijn ze al regelmatig veranderd aan de bovenkant. Makkelijk te doen met een ‘simpele’ kleur en door er wat kleur in te brengen met accessoires in een opvallende kleur. Wat bij mij niet heftiger word dan aardetinten natuurlijk ;) Alhoewel ik nu wat meer opvallendere kleur heb staan.

salontafel

SKLUM

Kende jij Sklum al? Voor mij was het eigenlijk dus best een verrassende ontdekking op interieur gebied. Zo veel mooie spullen waar je als interieurfreak wel een beetje van gaan kwijlen. Zeker de moeite waard om dus eens te gaan kijken, zeker met die leuke prijzen. Zo kan je nog eens wat veranderen in huis met al die toffe meubels, lampen en decoratie.

KORTING

Wil jij ook iets nieuws in huis met mooie design uitstraling? Doe zoals de Lightbox zegt ;-) Gebruik, ‘STUDIO10’ (code voor 10% korting). Te gebruiken van 03/05/19 tot 17/05/‪19 – 23‬:59 uur.

Styling & Fotografie – Studio Brenstijl
Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met SKLUM.

Leave a comment