Malagoon Plaids & Kussens - & Winnen!! - Studio BrenstijlStudio Brenstijl
22 mei 2019 — 0 comments

Al een flink lange periode kan ik genieten van de mooie producten van Malagoon, ik ben voornamelijk fan de van de mooie kussens en plaids die ze verkopen. Ik laat jullie graag kennis maken met dit mooie merk vol inspiratie en mooie materialen.

Malagoon

Diverse producten

Naast de fantastische plaids en kussens in mooie afmetingen en patronen, verkoopt Malagoon ook andere fijne producten voor in je huis. Hele bijzondere vloerkleden, die je huis echt een wow effect geven. Mooi bedlinnen en nog zoveel meer, dat moet je zelf even moet gaan bekijken.

In diverse winkels kwam ik de kussens van Malagoon tegen, hier bij ons in de buurt in een tuincentrum zelfs! Het is zo mooi! En het leek me supertof om wat meer aandacht aan dit merk te besteden dus ik benaderde Malagoon. En dat werd enthousiast ontvangen. Omdat ik bijna jarig ben, vonden ze het superleuk om hier iets leuks mee te doen. Dus lees en kijk zeker even verder, om erachter te komen wat en hoe!

Malagoon

Nomad! & Zigzag

De plaids & kussens die ik zo tof vond zijn van de Nomad Collectie. Een stoere print met lijnen en vakken, lekker grafisch en echt een stoere uitstraling als je het mij vraagt. Deze zijn verkrijgbaar in de kleuren roze en zwart.

Ook hebben we nog de Zig zag fun, collectie. Hiervan ontving ik een zwart en een lichtblauw plaid. Er is ook een lichtblauw kussen van deze variant. En hoe leuk zijn deze twee collecties te combineren! Een super tof speels effect met patronen.

De afmetingen van de plaids zijn 130×170 en de kussens hebben een mooie ruime 50×50 maat. Ze zijn gemaakt van Acryl, Polyester, Katoen en een klein beetje wol.

Malagoon
Malagoon

Favorietjes!

Heb je nu direct al zoiets van Wow die zijn tof?! Ja ik wel in ieder geval! Ik heb uiteraard al favorieten, en die kun je waarschijnlijk wel raden. Zwart uiteraard!

Ook al misstaan de andere kleuren ook totaal niet in ons huis. Het zijn naast heerlijke warme materialen om mee te knuffelen om de bank, ook erg fijne kleurtinten voor de lente en zomer. Zeker ook heeel fijn voor lange zomeravonden buiten, toch even onder een kleedje kruipen, en natuurlijk gelijk sfeer!

Malagoon
Malagoon

Dit wil ik ook!

Heb je dat gevoel, waarbij je denkt, oh ik wil dit ook in mijn huis en aan mijn collectie van toffe woonaccessoires toevoegen?! Dan heb ik goed nieuws, want ik mag namens Malagoon een aantal van deze mooie plaids en kussens gaan weggeven d.m.v een winactie op Instagram!

Deze winactie knal ik erin op mijn verjaardag. 13 juni. Dus houdt mijn Instagram pagina op die dag goed in de gaten.

We gaan meerdere mensen blij maken met een tof plaid en/of kussen van Malagoon, dus we hebben meerdere winnaars en dat is zo leuk!!

Malagoon

Keuzestress

Heb jij je favoriet al uitgekozen, of heb je keuzestress? Ik ga je een heel klein beetje helpen. Je hebt namelijk keuze uit het roze/zalmkleurige nomad collectie kussen en plaid, en de lichtblauwe zigzagfun collectie kussen en plaid.

We geven een set weg in een kleur naar keuze en 2x losse producten. Dus een kussen t.w.v. 39,95 en een plaid t.w.v 79,95 naar keuze. In totaal 3 winnaars!! Dat vergroot alleen maar de win kans, en zeker de moeite waard.

Malagoon

Styling & Fotografie – Studio Brenstijl.
Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met Malagoon.

Je vind Malagoon ook op Instagram & Facebook.

Leave a comment