Desenio - Abstract poster inspiratie - Studio BrenstijlStudio Brenstijl
11 oktober 2020 — 0 comments

Wat altijd fijn is, is je woning verblijden met fijne posters. Nu ben ik erg fan van abstracte posters. Ze geven een leuke sfeer en zijn altijd erg fijn met de styling in huis.

abstract

abstract is it!

Ik koos dus 3 toffe abstracte posters in diverse formaten. En een hele fijn Moebe lijst erbij om daar de kleinste variant in te doen.

Ik ging voor de 30×40 / A3 Moebe lijst in eiken en combineerde deze met de Texture Shapes no.1 poster. Een fijne combinatie als het mij vraagt, ik wilde graag dat de transparantie erbij kwam kijken, dus daarom ging ik voor de 21×30 poster.

Een combinatie van alle posters is leuk, maar door ze te verspreiden door huis, zie je herhaling van dezelfde soort vormen, wat het een eenheid maakt. Zo plaatste ik de Moebe lijst op het String meubel, zodat je het behang op de achtergrond er toch nog doorheen ziet. Doordat ik een zachte neutrale poster in de lijst heb gezet, word het door de achtergrond en print niet te druk.

abstract

Lila in huis

Ik hou wel van enige kleur in huis, maar dan zijn het vaak aardetinten, lila is in deze tijd erg ‘in’ en je ziet het veel voorkomen. Hoe leuk ik deze kleur ook vind, het is toch niet helemaal de kleur voor hier bij mij in huis. Toch wilde ik mezelf er wel aan wagen en ik vond deze toffe poster. Er zit een lila vlak in, maar hij is best grijzig, waardoor het niet te knallend is in deze kleurtint. Fijn voor mij, want ik vind hem zo perfect!

abstract
abstract

Hoe te combineren/stylen

Wat ik het mooiste vind is om posters in te lijsten. De geweldige Moebe lijsten zijn daar een mooi voorbeeld van. Maar de normale fotolijsten werken ook altijd fijn. Door ze in de lijsten krijgen ze een luxere uitstraling en dat vind ik erg mooi!

Kies de posters in de stijl en kleuren uit die jij mooi vind en goed bij jouw interieurs passen. Natuurlijk zijn knallende kleuren in een neutraal interieur ook top, maar als je het net als mij wat sneller zat word, kun je ook gewoon voor rustige tinten kiezen. Zoals bijvoorbeeld de zwart wit poster art of lines no1. Door de zwarte kleur knal die net even meer eruit, maar blijft het toch wat rustiger.

Nu heb ik de lijsten overal neergezet op planken, maar je kunt ze natuurlijk ook leuk aan je muren ophangen. De Moebe lijst heeft daar een heel hip systeem voor die als om je lijst heen zit (elastiek), dus die kun je daar ook heel makkelijk mee ophangen.

Fotografie & Styling – Studio Brenstijl

Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met Desenio.

Leave a comment